logo
Autentificare   

Autentificare clienti

20+1 motive de colaborare cu BDC      Pentru ca NOUA NE PASA!

Adauga un plus de valoare afacerii tale.

 • Noi ne respectăm clienţii şi tratăm fiecare companie cu aceeaşi seriozitate, fie că este o microîntreprindere cu capital românesc, fie că este o multinaţională.
 • Ne place ceea ce facem şi suntem preocupaţi să ne dezvoltăm continuu.
 • Investim în pregătirea noastră profesională, participand regulat la cursuri de pregătire şi seminarii de profil.
nu ne laudam
20 de motive


 
 • Iţi repartizăm o ECHIPĂ de PROFESIONIŞTI.
  Fiecare client are la dispoziţie un manager de proiect, un expert contabil, un consultant fiscal, un expert in salarizare, un expert in software și o echipă de profesionişti contabili care pot interveni în lipsa acestora. Nu va mai trebui să-ți faci griji dacă contabilul tău se îmbolnăvește, pleacă în concediu sau lipsește din cine ştie ce motiv.
 • Primeşti cele mai bune SERVICII DE CONTABILITATE.
  Asta ne propunem și, credem noi, asta și reușim! Avem suficientă experiență și feedback din partea clienților, ca să știm că ceea ce oferim, este ceea ce ai nevoie!
 • Ai acces permanent la situaţiile tale financiare.
  Am pus la punct un sistem care permite fiecărui client care îl folosește să aibă acces permanent la rapoartele sale. Oricând. Noaptea sau ziua, de sărbători sau în zile lucrătoare.La birou, in tara sau in strainatate. Pe mail sau pe site. Pe desktop sau pe telefonul mobil.
 • Îţi poţi alege singur, RAPOARETELE de care ai NEVOIE.
  Pe baza feedback-ului , am înţeles cât de important, pentru clienţii noştri este sa aibă rapoartele de care fiecare manager şi le doreşte.
 • Îţi asigurăm CONTABILITATE "just in time".
  De ce să afli, în ultimul moment ce impozite ai de plată? Ne place să îţi punem informaţia la dispozitie, la momentul, în care ai nevoie de ea. Mai târziu, s-ar putea să nu îţi mai folosească !
 • Te scutim de "DUSUL ACTELOR" la contabil!
  Considerăm ca documentele contabile trebuie sa rămînă la sediul tău. Oricînd, unul din oamenii tăi, poate să studieze orice document al companiei tale. Pentru o legatură mai stransă, e bine sa venim noi, la sediul tău. Aşa considerăm noi.
 • Îţi poţi alege modul in care vrei sa-ţi vezi RAPOARTELE.
  Le poţi primi pe mail în fiecare dimineaţă, sau le poţi vedea pe internet. Noi ne-am gândit la ambele posibilităţi. Rămâne, ca tu să alegi !
 • Facem o ÎNCHIDERE PRELIMINARĂ a situaţiei contabile.
  Pentru ca ştii din timp, impozitele si TVA-ul pe care îl ai de plătit în 25, şi NU după ce contabilitatea termină de prelucrat luna anterioară... Considerăm că, informaţia promptă şi completă este cheia unui control eficient al business-ului tău.
 • Lucrăm pe baza unor PROCEDURI DE LUCRU.
  Asa este firesc, profesional. Deindata ce apare o noua „speţă”, aceasta este analizată din punct de vedere legislativ, iar soluţia este verificată si apoi standardizată, fiind utilizată de către toţi membrii echipei.
 • Ai SUPORT MULTILINGVISTIC.
  La noi se vorbeşte la fel de bine romana sau engleza, aşa că poţi primi foarte rapid informaţiile direct în limba engleza.
 • Facem tot posibilul să îţi ÎNDEPLINIM SOLICITĂRILE.
  Poți avea nevoie de un model de contract, poți avea nevoie de o firmă de transport care vine din București, poți avea nevoie de cineva sa-ți facă site-ul. Ideea e că poți avea nevoie de un anumit produs sau serviciu, altul decât cel de contabilitate. Șansele sunt foarte bune să le putem găsi pentru tine. Poate chiar în rândul clienților noștri.
 • Ai CONSULTANŢA CONTABILĂ inclusă în preț.
  E normal să apară întrebări legate de activitatea firmei tale. Un expert-contabil iţi stă tot timpul la dispoziţie. Și e normal să primești răspuns la orice întrebare, fără a plăti suplimentar. Așa e la NOI !
 • Ai CONSULTANŢA FISCALĂ inclusă în preț.
  S-ar putea să ai întrebări legate de fiscalitate. S-ar putea să ai nevoie de o optimizare fiscală a afacerii tale. Alţii au profitat de pe urma experienţei nostre. De ce să nu o faci şi TU?  Poate vei putea să profiţi, citind chiar de pe acest site , în sectiunea privată. Și e normal să primești răspuns la acestea.
 • Ai CONSULTANŢA ÎN DREPTUL MUNCII inclusă in preţ.
  Avem experienţa necesară în relaţiile de muncă cu angajaţii. De ce să iţi pierzi timpul cu lucruri cu care noi operăm zi de zi .
 • Îţi asiguram suport pentru soft-ul de gestiune.
  Lucram cu acelasi software ca si tine. Lasă-ne pe noi sa il intreţinem. Il folosim de de 8 ani. Suntem obisnuiţi cu acest lucru.. Așa e la NOI !
 • Ești asigurat împotriva riscurilor.
  Avem încheiate polițe de asigurare profesională a riscurilor. Dacă se întâmplă să greșim, eventualele amenzi datorate acestui lucru nu vor ajunge în sarcina ta. Nu a fost cazul să folosim niciodată până acum, însă le avem pregătite. Pentru orice eventualitate.
 • Asigurăm TRAINING PROFESIONAL pentru tine şi angajaţi.
  Pentru orice companie este vitală nu doar menţinerea, ci creşterea gradului de calificare a personalului; aceasta este una dintre modalităţile creşterii rentabilităţii fiecărei afaceri.
 • NU PLĂTEŞTI AMENZI datorate contabilului.
  Până în prezent, nici un client nu a avut de plătit amenzi din cauza noastră. Credem că avem suficientă experiență încât acest lucru să nu se întâmple nici pe viitor. În plus, am pomenit deja de asigurare de răspundere profesională a riscurilor.
 • Ai liniștea DECLARAŢIILOR depuse corect și la termen.
  Suntem ardeleni și ne place lucrul bine făcut. Regula noastră e să nu lăsăm pentru ultima zi, depunerea declarațiilor de impozite şi taxe la Administraţia Financiară. Și bineînțeles, să fie întocmite corect de la început.
 • Eşti ţinut la curent cu ultimele NOUTĂŢI LEGISLATIVE.
  De ce să pierzi timpul cu descifrarea legislaţiei ? Noi, oricum o facem si ţi-o livrăm şi ţie, dar pe întelesul tău si numai ce ai nevoie.
   

 atu : Totul inclus în tariful de contabilitate. 


Ne pasă de fiecare client!
 

Stai liniștit, toate atu-urile de mai sus sunt REALE și beneficiezi de ele, când ești Clientul nostru.

 

Îţi reamintim că, dacă după două luni nu eşti mulţumit,

îţi dăm banii înapoi.

Tu, doar alege !


Când începem?
calendar evenimente
CECCAR
ceccar
contract1
contract2
contract3
fac
twit