logo
Autentificare   

Autentificare clienti

Garanţiile noastre

 

Pentru Biroul de Contabilitate, satisfacția Clienților este o prioritate majoră. Dorim ca fiecare firmă care intră în contact cu noi să aibă parte de o experiență plăcută și benefică. De aceea toate procedurile noastre de lucru sunt create pe necesitatea clientului.

Cu Biroul de contabilitate ai cel mai complet pachet de garanţie !

 

Garantii

Care sunt garanţiile noastre?

 

Suntem convinși că vei obține doar beneficii, lucrând cu noi!.

Deci, îți garantăm 100% că merită!

Dacă din diferite motive, consideri că informațile economice, puse la dispoziţie de echipa noastră, nu ți-au fost utile, ANUNŢĂ-NE. Îți vom rambursa INTEGRAL suma plătită, în primele două luni! Noi, nu îți promitem, îți GARANTĂM.

Suntem de accord sa plătim. Dacă greşim....

Stampila garantie

 

În cadrul contractelor comerciale, prestatorul trebuie uneori să prezinte o garanţie care să-l asigure pe beneficiarul contractului de buna derulare şi indeplinire a angajamentelor contractuale asumate.

Când devii clientul nostru, poți conta pe următoarele 5 GARANŢII.

 1. Garanţia ratei de succes. 100 % money back in primele două luni.
  Restituim tariful perceput pe primele două luni, dacă nu simţi un salt calitativ folosind serviciile noastre. Reflectă rata de succes a preluărilor de firme.

 2. Garanţia privind investitia in soft. 100 % money back in primele două luni.

  Preluăm preţul plătit pentru achiziţia de software, dacă după două luni nu simţi diferenţa. Avem suficientă experiență și feedback din partea clienților ca să știm că, ceea ce îți propunem, este ceea ce îţi trebuie.

 3. Garanţia de formă. 100 % money back.
  Dacă am uitat să depunem o declaraţie intr-o lună, vă scutim de plata întregului tarif pe aceea lună.

 4. Garanţia de risc contabil. 100 % money back.
  Nu plăteşti nimic, dacă greşim NOI. Avem încheiate polițe de asigurare profesională a riscurilor. Dacă se întâmplă să greșim, eventualele amenzi datorate acestui lucru, nu vor ajunge în sarcina ta. Nu a fost cazul să folosim niciodată până acum, însă le avem pregătite. Pentru orice eventualitate.

 5. Garanţia de profesionalism. 100 % money back.
  Dacă găsiţi pe piaţă o ofertă mai profesională la un preţ mai redus . . . nu vă dăm banii înapoi, dar o să încercăm să concepem un pachet de servicii şi o ofertă şi mai bună !

  Oferim liniştit aceste garanţii, deoarece ne simţim în siguranţă. Avem încredere în serviciile noastre şi în cazul (rar) în care picăm la orice punct al profesionalismului suntem dispuşi în a suporta consecinţele lui. 

 
calendar evenimente
CECCAR
ceccar
contract1
contract2
contract3
fac
twit