logo
Autentificare   

Autentificare clienti

Grupul de firme HELP

 

Biroul-de-contabilitate.ro , mai pe scurt BDC este o marcă apartinînd grupului de firme HELP.

BDC este prima entitate din Brasov care prestează un pachet de servicii complete de contabilitate, implementare soft si training personal cu focus exclusiv pe managementul afacerii.

Grupul de firme HELP
 

Ariile noastre de competenţe sunt :

  • contabiliate financiară şi de gestiune ;
  • audit economico-financiar ;
  • consultanţă fiscală ;
  • business process modeling ;
  • project management în vederea implementarii corecte si eficace a sistemului software WinMENTOR ;
  • training personal în domeniul economico-financiar ;
  • găsire si selecţie personal în domeniul economico-financiar.

BDC ajută companiile să evalueze şi să implementeze soluţia ERP WinMENTOR, soluţie care garantăm, că le va satisface în cea mai mare masură nevoile de informatizare a unei companii mici sau mijlocii.

In acelaşi timp, facilitează toate schimbările aduse de noul sistem si se asigură ca fiecare departament al firmei atinge maxim de satisfacţie in urma implementării noului sistem de lucru.

Astăzi Grupul HELP este format din 2 divizii organizate ca şi entităţi economice diferite : Help Cont Expert SRL si Help Soft SRL .

  • Divizia de contabilitate, consultanţă si audit

Help Cont Expert SRL, mai pe scurt HCE, prestează serviicii integrate de Contabilitate, audit financiar-contabil, salarizare, consultanţă fiscală.

Societatea este înregistrată în Tabloul Corpului Experţilor Contabili şi Contabililor Autorizaţi din România cu nr. 15950/2000, având autorizaţia seria A–nr. 000579.

De asemenea HCE este membră a Camerei Auditorilor Financiari din România (CAFR) cu legitimația 212, din 2002 si a Camerei Consultantilor Fiscali din Romania, autorizata nu nr.129 din 2007 .

  • Divizia de soft

Help Soft SRL, mai pe scurt HS, se ocupă cu instalarea şi întreţinerea soft-ului de contabilitate şi gestiune WinMENTOR , consultanţă în contabilitatea financiară şi de gestiune, realizare soft pentru nevoile firmei HCE , realizare site-uri.

Începînd cu Ianuarie 2006, Help Soft SRL a devenit distribuitor pe judeţul Braşov al firmei Th Invest SRL din Iasi, deţinătorul mărcii WinMENTOR.

calendar evenimente
CECCAR
ceccar
contract1
contract2
contract3
fac
twit