logo
Autentificare   

Autentificare clienti

Consultanţă fiscală

 

Orice persoană care activează în acest domeniu devine imediat conştientă ca legislaţia fiscală românească este una extrem de complexă, fiind diferită de standardele internaţionale însă tinzând la armonizarea cu legislaţia europeană in domeniu.

În cadrul realizării afacerilor dumneavoastră, veţi avea nevoie în mod cert de un consilier experimentat in domeniul taxelor, care vă poate oferi consultanţă în acest domeniu.

consultanta fiscala
 

 

Sfaturi în legătură cu consultanţa fiscală 

 

Nu este uşor să găsiţi un consilier bun. Şi în momentul în care în sfarsit îl găsiţi, va fi foarte scump. Clienţii noştrii, ştiu acest lucru. Ei nu-şi irosesc timpul si apelează la serviciile noastre în domeniul taxelor.

Noi vă oferim servicii complexe de consultanţă in domeniul taxelor, depinzând de nevoile dumneavoastră specifice.

Nu trebuie să vă ingrijorati in legătură cu realizarea diferenţei între documentele legate de taxe şi cele nelegate de acest domeniu, sau dacă rambursarea taxelor va fi realizată în mod corect in acest an şi inregistrată la timp. Consultanţii noştri experimentaţi în domeniul taxelor vor rezolva aceste probleme pentru dumneavoastră. Vă vor consilia cu placere şi vă vor recomanda soluţii optime pentru compania dumneavoastră.

De aceea, acest domeniu trebuie abordat mereu cu profesionalism, indiferent de natura speţei în cauză. Biroul-de-contabilitate.ro, prin experţii săi,, contabili acreditaţi, are o experienţă substanţială în domeniul fiscalităţii, acţionând atât pentru Clienţii români cât şi pentru cei străini.

Până în prezent, activitatea noastră s-a desfăşurat în domeniile prezentate în cele ce urmează :

  • TVA ;
  • Impozit pe venit;
  • Impozit pe profit;
  • Control financiar;
  • Impozitarea societaţilor comerciale;
  • Reţinere de impozite;
calendar evenimente
CECCAR
ceccar
contract1
contract2
contract3
fac
twit