logo
Autentificare   

Autentificare clienti

Confidenţialitate

 

Respectarea confidenţialităţii documentelor contabile este un aspect important pe care Biroul de contabilitate il are in vedere si pe care, inainte de toate, îl garanteaza clienţilor săi.

confidentialitate
 

Datorită faptului ca majoritatea documentelor cu care lucrăm, conţin informaţii importante pentru Clienţii nostri (date contabile, date personale, furnizori, clienţi, contracte, planuri de afaceri, preţuri, licitaţii, tranzacţii şi alte operaţiuni care necesită aceasta clauză ), ne obligă să asigurăm şi totodată să garantăm în mod strict CONFIDENŢIALITATEA acestora.

Pentru a materializa acest aspect si in forma scrisă, mai ales pentru lucrarile care necesită un grad mare de confidentialitate, Biroul-de-contabilitate.ro asigură Clienţilor încheierea de Contracte de confidenţialitate atât cu clientul , cât şi cu managerul de proiect, expertul contabil , expertul în resurse umane, etc, care sunt alocaţi proiectului respectiv.

Protecţia tuturor informaţiilor şi a înscrisurilor de orice natură care privesc în mod direct sau indirect materialul solicitat de catre Client reprezintă o clauză expresă a Contractului de confidenţialitate (prin aceasta clauză societatea noastră se obligă faţă de client ca, absolut toate informaţiie să nu fie făcute publice sau comunicate unei terţe persoane fizice/juridice, eventual interesată, instituţie de Stat, privată sau sub orice alta formă.

Clauza de confidentialitate asigură de asemenea interzicerea strictă a accesului la informaţii a persoanelor care nu sunt implicate în mod direct la proiect, acestea din urmă, atât angajaţi ai Biroului de contabilitate, cât şi colaboratori ai săi, fiind obligati, în prealabil realizarii proiectului, la semnarea acestui Accord de confidentialitate numai la solicitarea expresă a Clientului.

 

 

Administrarea PAROLELOR şi a codurilor de acces  

În cursul procedurii de înregistrare în bazele de date proprietate a Biroul-de-contabilitate.ro, vă alegeţi un nume de cont şi o parolă. Sunteţi singurul responsabil pentru păstrarea caracterului confidenţial al contului dumneavoastră, precum şi a parolei şi al tuturor acţiunilor pasibile de a fi executate în contul şi/sau cu parola dumneavoastră. Vă angajaţi să informaţi imediat Biroul-de-contabilitate.ro cu privire la orice utilizare neautorizată a contului şi/sau parolei dumneavoastră, precum şi să vă asiguraţi că vă deconectaţi la ieşirea din fiecare sesiune.

Biroul-de-contabilitate.ro nu va putea fi facută responsabilă în caz de pierdere, daună sau lipsă a beneficiului rezultând din neîndeplinirea de către dumneavoastră a acestor obligaţii.

Interesat ? Doriţi mai multe informaţii ?


Contactează-ne AICI !
calendar evenimente
CECCAR
ceccar
contract1
contract2
contract3
fac
twit