logo
Autentificare   

Autentificare clienti

Regulile de aur ale colaborarii

În ultima perioadă, din ce în ce mai mulţi administratori de companii private, renunţă la angajarea unui contabil angajat cu carte de muncă şi optează pentru contractarea serviciilor unei societati de contabilitate.

Experiența în domeniul contabilității sintetice şi de gestiune este principalul avantaj al echipei BDC.

regulile de aur
 

 

Un mic efort de echipa !

Noi, ca firma de contabilitate, nu putem lucra fără ajutorul clientului în sine. Nu avem cum să îți tinem contabilitatea la zi, dacă nu ne dai tot suportul necesar. Lasă-ne să te cunoaștem și nu ne ingreuna sau incetini comunicarea. Cum să ne respectăm termenele de predare, dacă nu ne avem la timp toate documentele sau informațiile cerute?

Vorbește clar !

 • Astfel te vom înțelege cu siguranță, și îți vom da exact ceea ce ai nevoie. Gândește-te bine la ce dorești, dar poate te ajutăm şi cu clarificarea obiectivelor, dacă ai nevoie. Dar trebuie să ne înțelegi, odată făcută treaba, ne este foarte greu și costisitor să o refacem, doar pentru că nu ne-am înțeles corect. Cu siguranță vom face modificările tale, dar ajută-ne de la început să nu facem un proiect de mai multe ori. Iar dacă nu știi ce vrei, lasă-ne să te ajutăm, îmbrățișează ideile noastre.

 • Lasă-ne să ne facem treaba !

 • Nici noi nu ne băgăm nasul unde nu ne fierbe oala. Lasă-ne pe noi să decidem ce cât timp ne ia proiectul tău, de ce avem nevoie și ce tehnici folosim.Ţi-ai formulat cerințele, așteaptă rezultatul. Crede-ne, știm mai bine ce şi cum să facem !

 • Nu ne respectăm termenele de predare? Nu mai lucra cu noi !

 • Între noi să fie vorba, se întâmplă rar să nu ne respectăm calendarele, dacă ne dai tot suportul tău necesar, toate informațiile cerute. Dacă merge totul conform planului, nu avem de ce să nu finalizăm până la ziua predării.

 • Plătește-ne la timp!

 • Apreciem foarte mult muncă echipei noastre și a furnizorilor noștri. Ne așteptăm de la tine să ne respecți de asemenea. Trebuie să înțelegi, că nu putem fi flexibili la acest capitol. Știm ce este economia de piață și cum funcționează. Te rugăm să o respecți și tu. Desigur există excepții. Nu suntem nebuni, dar nici nu dorim să te sunăm de cinci ori pe zi pentru plata la o muncă pe care am făcut-o deja. E jenant și pentru noi și pentru tine.

 • Iată doar unele dintre avantajele apelării la o firmă de contabilitate…

  calendar evenimente
  CECCAR
  ceccar
  contract1
  contract2
  contract3
  fac
  twit