logo
Autentificare   

Autentificare clienti

Consultanţă managerială

 

Intervenţiile de Dezvoltare Organizaţionala se bazează pe analiza diagnostic completă, la nivelul intregii organizaţii, efectuată de consultanţi cu experienţă.

Prin analiza diagnostic se identifică principalele domenii (compartimente) din cadrul companiei unde trebuie acţionat pentru dezvoltare sau schimbare, în scopul creşterii performanţei.

Consultanta manageriala
 

 

De ce externalizarea salarizării ?

 

Împreuna cu managementul organizatiei beneficiare, se pot re-proiecta si implementa noi metode de analiză şi evaluare a posturilor, de apreciere a performantelor angajatilor, noi scheme de motivare, noi sisteme moderne de recrutare si selectie.

La nivel de organizatie, impreuna cu managementul firmei - pe baza analizei diagnostic pentru toate compartimentele - se elaboreaza strategia de firma precum si etapele tactice de realizare a acesteia, care pot porni de la re-proiectarea sistemului informational sau re-proiectarea structurii organizatorice pana la restructurarea completa a tuturor compartimentelor organizatiei.

Biroul-de-contabilitate.ro acordă asistenţă privind managementul schimbării, pe toată perioada implementării măsurilor de Dezvoltare Organizaţională. Pentru a veni in intampinarea nevoilor particularizate ale Clientilor sai, Biroul-de-contabilitare.ro îşi adapteaza programele de Dezvoltare Organiyaţională la nevoile specifice ale acestora.

Pentru a veni în sprijinul dumneavoastră, echipa de management Biroul-de-contabilitate.ro vă oferă servicii de:

  • Consultanţă şi asistenţă managerială şi servicii de management financiar
  • Consultanţă privind organizarea şi conducerea societăţii (organigrame, structuri, definiri de funcţii)
  • Elaborarea de proceduri şi norme interne privind desfăşurarea activităţii de bază şi a activităţilor conexe
  • Analiza şi organizarea fluxului informaţional (comunicarea între departamente)
  • Consultanţă privind organizarea contabilităţii financiare şi de gestiune în conformitate cu legislaţia în vigoare
  • Instruirea personalului cu privire la modul de întocmire a documentelor primare şi circuitul acestora în cadrul organizaţiei
  • Consultanţă în alegerea sistemului informatic necesar activităţii

 

calendar evenimente
CECCAR
ceccar
contract1
contract2
contract3
fac
twit