logo
Autentificare   

Autentificare clienti

Consultanţă in administrarea fluxului de numerar

 

Monitorizarea situaţiei financiare a unei companii se realizează cel mai bine prin intermediul unei administrări eficiente a fluxului de numerar. In cadrul analizei financiare, compania poate urmari fluxul de numerar, având ca obiectiv transferul si folosirea finanţelor intr-un mod cât mai eficient posibil.

Dar, ce inseamnă exact urmărirea fluxului de numerar ?

În cazul multora dintre CLIENŢII nostri, fluxul de numerar nu putea fi urmărit in mod corespunzător din cauza lipsei de timp si de specialişti in domeniul financiar, aşa că aceştia au apelat la serviciile noastre.

consultanta in administrarea fluxului de numerar
 

La ce se referă această consultanţă ?

În cadrul procesului, le-am setat modalităţile optime de administrare a fluxului de numerar, care au inclus şi scheme ale fluxului de numerar, o procesare directă a rapoartelor periodice şi pregătirea unui plan de control al fluxului de numerar pentru o perioadă prestabilită.

În cazul în care compania noastră procesează contabilitatea clientului, cunoastem deja creanţele si datoriile lunare şi în acelaşi timp datele lor limită. Pe baza acestor informaţii putem să realizăm un plan de control al fluxului de numerar şi să analizăm performanţa planului respectiv.

În cadrul acestui serviciu vă oferim :

  • Examinarea proceselor aplicate ;
  • Evaluarea eficienţei lor ;
  • Pregătire a rapoartelor de urmărire a intrărilor şi ieşirilor de numerar din companie.

 

Serviciu inclus

calendar evenimente
CECCAR
ceccar
contract1
contract2
contract3
fac
twit