logo
Autentificare   

Autentificare clienti

Istoric HCE

Help Cont Expert, este o firma de contabilitate, consultanta financiara si audit care are la baza urmatoarele principii  de baza in colaborare :

  • Competenta
  • Calitate
  • Profesionalism
  • Corectitudine
Felul in care obtii, administrezi si folosesti informatia va hotari daca invingi sau pierzi ( Bill Gates )

istoric BDC
 
Clientii nostri ne prefera datorita acestor motive, dar mai ales pentru ca suntem aici pentru ei, cu toata deschiderea, flexibilitatea si creativitatea noastra. Clientii nostri, sunt manageri ai unor companii care au nevoie de situatii financiare tinute ca la carte si la zi, pentru a fi linistiti in cazul unui control fiscal si pentru a reusi sa obtina un credit, sa participe la licitatii, sa cumpere bunuri în leasing, sa ramburseze TVA-ul sau sa analizeze luna de luna eficienta afacerii.
Societatea noastra pune un accent deosebit pe reprezentarea completa a clientilor sai. In plus, serviciile noastre sunt indreptate permanent si exclusiv catre imbunatatirea si perfectionarea activitatii clientului. In ceea ce priveste codul de etica profesională al Help Cont Expert, interesele clientului vor constitui intotdeauna o prioritateCum am
evoluat în 12 ani ?

Iniţiatorii companiei , un economist cu vasta experienţă în Administraţia Financiară Braşov in control fiscal si apoi ca Sef Serviciu Contestatii si un inginer informatician au realizat ca in domeniul serviciilor de contabilitate si consultanta financiara, calitatea lasa foarte mult de dorit .
       Noi am constat ca desi firmele s-au dezvoltat foarte mult, se lucreaza in continuare cu solutii software invechite , iar persoanele desi contabili autorizati si experti contabili, nu sunt persoane competente, deschise la noi solutii care sa vina in sprijinul clientului si a afacerii acestuia. Ca in orice activitate economică , exista nevoia eficientizării muncii si a perfectionarii . 

       La început, s-a lucrat cu un program de contabilitate dezvoltat începând cu anul 1992 de managerul firmei, George Dan în FoxPro. Actele contabile erau aduse lunar de către clienţi la sediul HCE, unde se înregistrau de catre personalul HCE ( ceea ce astăzi este Contractul LITE).

În 2003 s-a înfiinţat a doua firmă a grupului, Help Soft SRL, care presta servicii de programare.

Numărul imens de dosare care trebuiau procesate de personalul firmei, lăsau foarte puţin timp personalului pentru analize economice, control de gestiune, lucruri de care clienţii aveau atîta nevoie. In plus, verificările se puteau face numai dupa introducerea datelor in program , cu o intarziere de cca. 20 zile de la sfîrşitul lunii transmise.Pe de altă parte, firmele nu beneficiau de asistenţă tehnică calificată ( de multe ori, chiar deloc ), în utilizarea programelor de gestiune conform cerinţelor noastre. 

Doar un pas a mai fost de făcut şi anume oferirea către clienţii noştri a unui serviciu complex de contabilitate si asistenţă în operarea de gestiune si contabilitate. La acestă nevoie, am răspuns prin căutarea unui pachet complex de programe flexibile de contabilitate si gestiune, care să poată ţine pasul uşor cu desele modificări de legislaţie şi de cerinţele specifice unei economii de piaţă în formare.

Dupa studierea a cel putin 20 de soluţii ERP, ne-am oprit la cel mai convenabil ca şi raport calitate-preţ, dar şi corectitudine (după părerea noastră), şi anume WinMENTOR, dezvoltat de TH Junior Iaşi.

În 2006, s-a achiziţionat acest nou ERP de Contabilitate şi gestiune WinMENTOR, începând colaborarea cu TH Junior din Iaşi. În acelaşi timp, primele firme au achiziţionat licenţe WinMENTOR, Help Soft SRL ocupându-se de implementare.

În acest fel, paleta de servicii s-a extins cu Contractul PLUS şi Contractul FULL.

Sediul a fost reamenajat in toamna anului 2007, iar in prezent a devenit mediul optim pentru sustinerea activitatii la un standard de inalt profesionalism si eficienta, fiind complet echipat cu tehnologii moderne de IT şi de comunicare. Facilităţi includ conexiune de bandă largă la Internet, telefon, fax, săli de întâlnire si acces securizat.

Cifra de afaceri a firmei si implicit numarul de clienţi a crescut continuu , ajungînd astăzi in topul firmelor de contabilitate din judeţul Brasov.

20 de ani de experienţă în contabilitate şi gestiune !

Dispunem de un sediu spatios, organizat în birouri pentru Help Cont Expert şi Help Soft SRL, cât şi o sală de cursuri echipată modern .

Pe 21 septembrie 2011 am primit locul I și Premiul special în Topul Firmelor pe județul Braşov din partea CECCAR Braşov.

Pe 22 octombrie 2011 am participat la Topul Naţional al celor mai bune societăţi membre CECCAR unde am fost premiaţi la categoria microîntreprinderi. 
       
       An de an ne-am aflat in topul firmelor de profil din jud. Brasov, datorita calitatii serviciilor noastre.

Noul concept Biroul-de-contabilitate.ro va fi operaţional la începutul anului 2014 şi va fi 100 % proprietate a grupului HELP, ceea ce va da un plus de fiabilitate si flexibilitate serviciilor oferite Clienţilor noştri.

calendar evenimente
CECCAR
ceccar
contract1
contract2
contract3
fac
twit