logo
Autentificare   

Autentificare clienti

Echipa de management

 

În relaţia cu clienţii, ne asigurăm că fiecare client in parte primeşte întotdeauna atenţia cuvenită si nivelul de servicii dorit.

Obiectivul nostru este de a menţine o colaborare pe termen lung cu clienţii noştrI, oferind consiliere strategică si adecvată nevoilor fiecaruia.

Nu uităm niciodată că administrăm banii altor persoane. În fiecare zi, monitorizăm desele modificări ale legislaţiei româneşti, pentru a va informa cât mai prompt , cu ceea ce are legătură cu activitatea dumneavoastră.

Echipa de management BDC
 

 

O parte dintre noi sunt în companie de peste 10 ani.

 

Avem credinta ca activitatea pe care o desfasuram sprijina clientii nostri in realizarea scopului afacerii lor, ajutandu-i la imbunatatirea deciziilor managementului si concentrarea acestuia pe proiectele companiei.

Societatea noastra are specialisti renumiti din toate domeniile financiare si din acest motiv, oferim servicii care implica nu numai contabilitate financiara, ci si servicii de implementare si intretinere soft, servicii de consultanta si reprezentare in instanta in calitate de experti , servicii de asistenta pe perioada controalelor de catre organele fiscale precum si de intocmire a contestatiilor .

De asemenea echipa noastra, va ofera asistenta pe durata inspectiilor fiscale anuntate sau inopinate efectuate de autoritatile fiscale romane, in vederea minimizarii efectelor datorate emiterii unor decizii cu impact negativ asupra companiei d-voastra.  

Echipa noastra, va poate ghida pe parcursul intregului control fiscal, facilitind acest proces si prin comunicarea directa cu autoritatile fiscale romane in numele dumneavoastra, pentru a fi siguri ca procesul de inspectie fiscala se desfasoara de o maniera corecta, precum si pentru a limita anumite interpretari legislative pe care statul le-ar putea face in favoarea lui si a eventualelor amenzi si penalitati aferente.

Am construit echipa Help Cont Expert tinand cont de personalitatea, competenta si dorinta de dezvoltare a fiecarui membru. In acest sens, dezvoltarea membrilor echipei noastre in domeniile lor de interes este foarte importanta pentru mine. Muncind cu placere, membrii echipei noastre sunt intotdeauna stimulati sa faca mai mult si mai bine. Fiecare membru aduce valoare echipei, iar contributia fiecaruia este apreciata. 

Echipa de Conducere
Birou-de-Contabilitate.ro

 

         Vă prezentăm mai jos echipa de management care lucrează direct cu publicul și pe care îi veți putea întâlni, dacă ne vizitați sau lucrați cu noi.

George Manuela Cristina, economist, expert contabil, consultant fiscal, auditor financiar.

Manuela George

 • Experiență în domeniul economic si fiscal de 21 ani .
 • Absolventa a A.S.E. Bucuresti- Facultatea de Finante, Credit si Contabilitate, promotia 1992
 • Calificări: Expert contabil, Auditor financiar, Consultant Fiscal .
 • Inspector Control Fiscal în perioada 1992 – 1996 la Directia Finantelor Publice Brasov
 • Sef serviciu Solutionarea Contestatiilor 1996-2000 la Directia Finantelor Publice Brasov .
 • Fondatorul Help Cont Expert și administratorul societății

 

George Dan Horia, inginer, informatician .

Dan George

 • Experiență în domeniul economic de peste 21 ani.
 • Calificări: Inginerie mecanică şi informatică
 • Se ocupa de tot ce inseamna solutii software, implementare si intretinere soft pentru Help Cont Expert SRL.
 • A infiintat firma Help Soft SRL si a conceput foarte multe programe in domeniul financiar-contabil utile firmei Help Cont Expert .
 • Din anul 2006 Help Soft SRL devine distribuitor al Winmentor si se ocupa de dezvoltarea software in cadrul firmei Help Cont Expert asigurind implementarea soft-ului la toate firmele din cadrul Help Cont Expert SRL.
 • Co-fondatorul firmei, coordonarea diviziei informatice și relației cu clienții.
calendar evenimente
CECCAR
ceccar
contract1
contract2
contract3
fac
twit